Време за мен - програма

програма за възстановяване след раждане

Тази програма е колекция от електронна книжка, програма с упражнения и видео материали, които говорят на всяка жена, възстановяваща се след раждане.

Информацията и уменията от програмата ще ви помогнат да възстановите пълноценна функция на коремните мускули и тазовото дъно, да подобрите стойката си натоварена от часовете кърмене, да добиете енергия, открадната от безсънните нощи.

Ще получите достъп и до група за дискусии и подкрепа! Готови ли сте? Време е за вас!

КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОГРАМАТА?

1. 18 видео материала, комбинация от кратки лекции и упражнения

2. Електронна книжка:

- тренировъчна програма с корективни и естествени движения

- бонус глава за възстановяване след Секцио

-бонус глава за възстановяване при диастаза

-бонус материали за хранене по време на възстановяване

3. Онлайн група за дискусии

ВИЖ КАКВО МИСЛЯТ ДРУГИ ЗА ПРОГРАМАТА

"Следя работата на Галя от 10-на години, а се познавам и работя с нея дистанционно от повече от 8 години. Страхотно харесвам, че не спира да се развива, винаги търси и усвоява нови знания, с които да помага на клиентите си, да ги учи и вдъхновява. Двете с нея ме възстановявахме от една бременност преди малко повече от 4 години и от нечовешки хронични болки в кръста в следствие на внушителна дискова херния, които след раждането ескалираха до ежемесечни кризи с приковаване към леглото дни наред. Търпеливо ме учи да подреждам тялото си, учи ме да ходя и да се усуквам, разкриваше ми магията на Ресторативното Движение.

Какво харесвам в програмата Време за мен: адресира всички чуденки, които има една жена след раждането - умората, нуждата от време за себе си, себе-приемането на "новото" тяло и по-точно работата, която следва да се свърши, за да се стигне до приемане и обичане на "новото" тяло, физическо натоварване , но и осъзнаването, че то не трябва да е реално 'натоварване', а повече раздвижване, чудесни насоки за справяне със стреса чрез кратки дихателни практики. Не мога да не отбележа, че Галя е помислила и за малкото свободно време на новите мами и е написала едно прекрасно синтезирано книжле и програма с добри идеи как да се вмъкнат практиките в натоварения график."

Милена Михайлова


" Програмата е едновременно мъдра и лека.

През цялото време се опитвах да се върна назад във времето и да я чета сякаш я чета след двете си раждания. След първото раждане щеше да ме спаси. А след второто мисля, че пак щях да бързам. Според мен, когато имаш болка и проблем с движението си по-склонен да проявяваш мъдрост. Мен това ме спря накрая и ме обърна към тези неща и сега се наслаждавам на това да се движа, да го споделям с децата и тренировките (лицеви, клякания и висене на халките у дома) да са само нашите малки игри.

Не вярвах, че ще дойде това време, не знаех, че ще дойде и аз ще съм даже по-добра версия на себе си. Не изпитвам гордост, а дълбока благодарност за живота си, за децата, семейството и тялото. Започнах да готвя повече сама. Всичко това, като махнах напрежението да трябва да тренирам и то да е тежко и много редовно. Сега тренирам да съм друг човек с други навици.

Много ми хареса книжката, дано повече хора се спрат навреме не от болка, а от книжката ти Гале! Дано могат да погледнат този забързан и изискващ свят различно. Благодаря ти, че си част от живота ми! Прекрасна програма!"

Милена Иванова


" Галя не принизява жената до плосък корем и стегнати бедра. Тя знае, че човек не живее само с това как изглежда, а с това как се чувства. Че много често зад плоския корем и хубавата визия, се крият много болежки, дискомфорт и вик за нужда от внимание, грижа и време за себе си. Галя ни учи, че за да постигнем промяната, имаме нужда да познаваме и приемаме тялото си, а визията сама ще последва.

Галя не ни насърчава да работим смао върху външността. При нея промяната започва отвътре навън – тя ни предлага инструментите, чрез които да се погрижим тялото ни да започне да функционира правилно. Визията е отражение на това, което се случва вътре в нас.

Галя ни помага да си поставим правилната цел, очертава ни пътя, а после дружелюбно ни подава ръка и ни превежда през него. Повечето жени си поставят грешна цел – само да изглеждат по определен начин след бременността. Цел, която ни превежда през трънливи пътища и ни оставя още по-наранени, разочаровани и обезкуражени.

Във „Време за мен”, Галя ни помага да осъзнаем, че най-важната цел е да се чувстваме по-добре – а това да изглеждаме по определен начин е просто съпътстващ атрибут на цялостната промяна, която постигаме.

„Време за мен” не е само суха теория и повърхностни съвети. Това е програма, която съчетава практични съвети, видео материали и вдъновяващи истории. Наръчник за това как да приемем себе си, а после да се променим, за да бъдем жената, в чието тяло се чувстваме уверени, силни и можещи."

Инес Субашка


Твоят учител


Галина
Галина

Съдържание


  Време за мен
Available in days
days after you enroll

Започни да се движиш по-добре